
Joogikursus - töötuba: GRAPPA-MAAILM, destilaat pressjääkidest - GRAPPA JA SELLE KOKTEILID
Viinamarjade mahlaks pressimisel jääb jäägina alles suur kogus kesti koos viljaliha ning kobara rohtsete osadega. Tahkele massile lisatakse vesi ja viinamarjasuhkur on valmistoit pärmidele alkoholi saamiseks. See kääritatud jook on grappa alusvirre enne destilleerimist. Veinitehastes järele jääv veini osa saab olla samuti grappa baas. Ehk: mitmekülgsus ja viinamarjasortide kaupa erinev iseloom muudab grappade maailma lõputuks.
Koolituse töötoas tutvutakse kokteili valmistamise põhireeglitega ja osaleja valmistab grappa kokteilid jälgides traditsioonilisi retsepte.
Kursuse kestvus 2 tundi
Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT
Osta kursus SIIT
Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT
Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN


