E-Kursus: ÕPIME VEINIMAITSEID: BORDEAUX - MEDOC

E-Kursus: ÕPIME VEINIMAITSEID: BORDEAUX - MEDOC

Veinikursus ilma kodust lahkumata!

Koolitus kahele!

Sihtgrupp: Veinide maailmas end hästi tundvad veinisõbrad, kes isikliku maitse-eelistuse kõrval soovivad juurde õppida piirkondlike veinide omapärasid.

Kuidas kursus toimub: Peale kursuse registreerimist veiniakadeemia.ee lehel saadame osalejale karbi kolme erineva veini maitsenäidisega millega on kaasas paberile prinditud abistavad materjalid; peale veinide võrdlemist ja hindamist ootame tagasisidet. Kursuse kinkimise korral võib kingi tegija ise teha registreeringu ning kursuse saaja saab siis koolituse üllatusena.

Teema: Prantsusmaa Bordeaux veinipiirkonna tähtis osa Medoc. Bordeaux on Euroopa veinitootmise ajalooline keskus ja veinide maitseiseloom sõltub täpsest päritoluregioonist. Seal on väga täpselt paika pandud tootmise reeglid ja maitsete standardid. Müüte Bordeaux veinide ümber on palju ning on fakt, et osa veinidest on lihtsad toiduveinid ning teised vajavad aega, et muutuda eriliseks. Koolitusel saate teadmised Medoc’is paiknevate istanduste kohta ja selge maitsevõrdluse. Maitstavate veinide hulgas on kaks väga erilist: Medoc’i väikepiirkond Saint-Estephe ja 2005 aastakäigu vein. Nii saate võrrelda omavahel istanduse mullastikust, mikrokliimast ja tootmisreeglitest tulenevaid omapärasid ja vanemat veini nooremaga.

Kuidas alustada: Koos veinidega on postipakendis soovitus milline pokaal valida, ettevalmistamiseks milline suupiste degustatsioonilauale võtta, veini serveerimise soovituslikud temperatuurid ning millises järjekorras valmistada ette kaasapandud lugemise ja kaasatöötamise materjalid.

Materjalid: Tootmisregiooni kaart, piirkonda ja viinamarjasorte tutvustavad materjalid, aastakäikude hinnang, maitse hindamise abistaja, tagasisidena arvamuse ankeet ja/või foto tingimused ja selle saatmise aadress.

Boonus: Kolmel koolitusel osalenuid ootab ees tasuta veiniõhtu, et üheskoos veine kritiseerida või tunnustada (peale koroonakriisi möödumist).

Vastutustundlik tarbimine: Koolitusel hinnatava veini hulk sobib degusteerimiseks kahele inimesele ja koos kergete suupistetega ei ohusta tarbitav alkohol tervist.

Hind kahele - 70€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN