sun
mon
tue
wed
thu
fri
sat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
  • 03 Jan 10 Jan
    BRON - VI
  • 12 Jan 19:00 - 21:30
    Põnev veinide maailm (1.osa)

    Kursus on täis - VABU KOHTI EI OLE.

    Tartu - Veinimaailm, Fortuuna1
  • Viski kursus
    Feb 10
    TALLINN - VISKI-MAAILM, lugu joogist mis igal kontinendil justkui sama, aga ikka erinev

    VABA - 6 kohta

    18:00 - 20:00 Tallinn: Koht täpsustamisel
  • Vein ja toit
    Mar 04
    TALLINN - Veini ja toidu kokkusobitamine- põhireeglid

    VABA - 8 kohta

    18:00 - 20:00 Koht: täpsustamisel
  • Veinikursus
    Mar 11
    TALLINN - Põnev veinide maailm 3 osa ITAALIA tähtsamad veinipiirkonnad
    18:00 - 20:00 Koht täpsustamisel
  • Veinikursus
    Mar 24
    TALLINN - Veinikursus, Põnev Veinide Maailm (1 osa)
    18:00 - 20:00 ASUKOHT - Täpsustamisel

TALLINN - VISKI-MAAILM, lugu joogist mis igal kontinendil justkui sama, aga ikka erinev

Viski kursus

10 Feb
18:00 - 20:00
Tallinn: Koht täpsustamisel

VISKI-MAAILM, lugu joogist mis igal kontinendil justkui sama, aga ikka erinev

VISKI-MAAILM, lugu joogist mis igal kontinendil justkui sama, aga ikka erinev

Šotlaste kange joogi lembus on mõistetav: külm, ookeanituuline talveilm võib kohati olla raskemini talutav kui eesti talv; teisalt praktilise probleemi lahendamine vilja ärakasutamise näol. Korrektsesse seadus- ja kvaliteediraamistikku panduna on Šotimaal kujundatud jook mille juurde on kaasatud head tavad ja korralik imidž. Ameerika viskide lugu algab salajookide peidulooga või pigem nende nähtavale toomisega; Jaapani viski alguslugu on veel uuem. Koolitusel räägime viski tootmispiirkondadest ja kvaliteedi erisusest. Võrdlev degustatsioon.

Kestab 2 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

 

TALLINN - Veini ja toidu kokkusobitamine- põhireeglid

Vein ja toit

04 Mar
18:00 - 20:00
Koht: täpsustamisel

Veini ja Toidu Kokkusobitamine

Veini ja Toidu Kokkusobitamine

Hea toidu kõrvale sobiliku veini leidmine on teema millega puutub kokku igaüks. Miks üks või teine vein teatud toiduga kokku sobib, on kursuse põhiteema.

Degustatsioon toimub koos veinide ja toiduga ning lõpptulemusena leitakse parimad maitsekombinatsioonid.

Kursus sobib neile, kel huvi või tööalane kohustus leida üles head koosmaitsed.

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

TALLINN - Põnev veinide maailm 3 osa ITAALIA tähtsamad veinipiirkonnad

Veinikursus

11 Mar
18:00 - 20:00
Koht täpsustamisel

Põnev veinide maailm 3 osa ITAALIA tähtsamad veinipiirkonnad

Põnev veinide maailm 3 osa ITAALIA tähtsamad veinipiirkonnad

Itaalia on veinide iseloomu mõttes kõikide võimaluste maa, itaallased on maailmale andnud omapärased veinivalmistamise tehnoloogiad nagu viinamarjade kuivatamine või vahapitseri alla suletuna käärivad dessertveinid. Riigi veinipiirkonnad erinevad oluliselt üksteisest ja toodavad nii mitmekesise iseloomuga veine, et nende tundmaõppimiseks kulub isegi kogenud veinisõbral aastaid. Itaalias on endale tähelepanu tõmmanud palju kuulsaid tootjaid ja samas on rahvusvaheliselt hinnatud veinide kõrval olemas väiketegijaid, kelle ainsaks kvaliteedikriteeriumiks on puhas, hea maitse. Koolitusel räägime tähtsamate piirkondade viinamarjasortidest ja tehnoloogilistest omapäradest. Võrdlev degustatsioon.  

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele registreerida SIIN

 

TALLINN - Veinikursus, Põnev Veinide Maailm (1 osa)

Veinikursus

24 Mar
18:00 - 20:00
ASUKOHT - Täpsustamisel

Põnev veinide maailm

Põnev veinide maailm

Nii töötuba, kui akadeemiline koolitus üheskoos, on mõeldud teadmiste täiendamiseks või harivaks meelelahutuseks igas vanuses veinisõpradele. Kursus pakub sissejuhatava ülevaate teemadest mis aitab veini hindaval inimesel paremini orienteeruda selles mitmekülgses maailmas ja olla võrdne vestluspartner toote valimisel, hindamisel, kirjeldamisel.

Kursusel õpitakse veini õiglaselt hindama, võrreldakse tähtsamaid veinipiirkondi, tutvustatakse erinevaid veini valmistamise tehnoloogilisi nüansse ja räägitakse kvaliteedist. Võrdleval degustatsioonil otsime üles veinide head ja vead.

Sobib osalemiseks noortest veinisõpradest kuni seenioriteni. Üheaegselt nii kaasatöötamiseks, kui soovijatele mugavaks kuulamiseks. 

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN