Tulevased veinikoolitused, veinikursused, veiniõhtud

Veinikursuste veinikoolituste, veiniõhtute ja veini- degustatsioonide kalenderplaan.

Events Grid 01
Events Grid 01
Events Grid 01
Events Grid 01
Events Grid 01
Events Grid 01
 
 
12. mai 2020 
ALUSTAME TAAS VEINIKURSUSTEGA!  
Kindlasti peab arvestama aga kursusel osaleja järgmiste reeglitega:
Jälgime 2+2 reeglit.
Kursusele tulles jälgi kohapealseid hügieenireegleid,
Juhul kui sul on kasvõi mingisugusedki haiguse sümptomid parem ära tule ja parane kodus. Vähemagi haigussümptomi kahtluse korral võime sind mitte kursusele lubada või sind sealt eemaldada.
Kursusel osalejate arv on piiratud.
 
 
NB! Juhul kui Te ei leia oma soovile või kinkekaardile vastavat kursust või veiniõhtut palume julgesti meiega ühendust võtta e-posti aadressil This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. või telefonil 5093959.
Eesti Veiniakadeemial on õigus muuta kursuste aegu, teatades sellest eelnevalt osalejatele.

2020. aasta kursused, koolitused, veiniõhtud ja degustatsioonid.

JUHUL KUI SA EI LEIA ENDALE MEELEPÄRAST KURSUST VÕI ON SINU KURSUS JUBA TÄIS,
SIIS ÄRA MURETESE.  JOOKSVALT LISANDUVAD UUED KURSUSTE AJAD!
 
 
22 hooaeg
2020 talv-kevad-suvi 
 
KINKEKAARDI PIKENDAMISE ANKEET - Täida siin
Seoses tekkinud kriisiolukorraga Eesti Vabariigis alates 13. märtsist 2020.  Kui Teil on kinkekaart või kinkekaardid mille aegumise kuupäev läheneb 3 kuu jooksul või on juba lõppemas, palume need registreerida, täites allpool oleva ankeedi. Pärast ankeedi täitmist pikeneb Teie kinkekaart meie juures automaatselt 6 kuud ning Te saate kinkekaarti kasutada peale kriisisi möödumist, tulles kursusele juba endale sobival ajal.
3. juuni. 2020
  VEINIKURSUS - PÕNEV VEINIDE MAAILM (Hariv veinikursus) - Kursus on täis, vabu kohti ei ole.
 TARTU - Koht: Veinimaailm, Fortuuna 1 
 Algus kell 19:00
 Osalemise hind: Ühele osalejale 35€ osta siitkahele osalejale (kahekesi koos tulles) 60€ osta siit (online - veinikingitus.ee)
 Registreeri osalemine
Kindlasti peab arvestama aga kursusel osaleja järgmiste reeglitega:
Jälgime 2+2 reeglit.
Kursusele tulles jälgi kohapealseid hügieenireegleid,
Juhul kui sul on kasvõi mingisugusedki haiguse sümptomid parem ära tule ja parane kodus. Vähemagi haigussümptomi kahtluse korral võime sind mitte kursusele lubada või sind sealt eemaldada.
Kursusel osalejate arv on piiratud.
 
 
 
 
 
 
 
 

16,18 ja 19 juuni. 2020
KOLMEOSALINE VEINIMAAILMA SUVEKOOL 
 TARTU - Koht: Veinimaailm, Fortuuna 1
Algus kell 19:00
Osalemise hind: 95€, kahele osalejale (kahekesi koos tulles) 150€ osta siit- saada mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 Registreeri osalemine


Suvekool koosneb järgmistest teemadest:
PÕNEV VEINIDE MAAILM

EESTI VEINIDE DEGUSTATSIOON ja HINDAMINE
PÕNEV VEINIDE MAAILM 2.OSA

ja lisaks
Suvised veinikokteilid

UUED KURSUSED LISANDUVAD JOOKSVALT
Peatselt tulemas …  

Eesti Veiniakadeemia uued kursused!
Alates 1 märtsist 2020
Grappa, konjaki ja brändi alustoormeks on erinevad viinamarjad, rummil suhkruroog. Taimest peale käärimist ja destilleerimist kaasasaadud aroomikomponendid kujundavad nende kangete jookide maitseiseloomu. Kvaliteetsete kangete jookide tootmisel kasutatud tööetapid peavad olema tehtud kõrgete kvaliteedistandardite alusel, muidu heade lõhnade ja maitsetega toodet ei saa. 
Koolitusel tutvume grappa, konjaki, brändi ja rummi saamislooga, tootmise põhireeglitega, kasutusvõimaluste ja serveerimistingimustega ning võrdleme maitseid.
Kestab 2,5 tundi
Hind ühele - 38€
Vahest võib juhtuda, et leiad end õhtuistumisel kokteilikaardi tagant ning kuulsad nimed nagu näiteks „Manhattan“, „Cuba Libre“ või „Tequila Sunrise“ ei ühildu ühegi maitsega mälus. Sest kogemust ei ole või on ununenud. Ja õhtu on rikutud kui huupi valitud jook sisaldab taimemaitset mis ebameeldiv või kokteil liiga tugev.
Enamus alkoholi sisaldavaid kokteile on loodud eesmärgiga olla lahjaks, maitsekaks ajaviitejoogiks mille ühest klaasist leiab nii silmailu, kui huvitavaid maitseid. Kokteili kokkusegamise kunstiks on leida pigem leebete maitsete ja alkoholi tasakaal ning vältida ülemaitsestamist. Liiga palju või ebatavalised maitseid ei ole kokteilide maailmas hea toon. 
Kursus toimub töötoana kus tutvustatakse tuntud kokteile nende baaskomponentide põhjal. Koolituse kõik degustatsiooni joogid segab osaleja kokku ise.
Kestab 2,5 tundi
Hind ühele - 38€
Töötuba ja degustatsioon koos oliiviõli ja veiniäädika tootmist tutvustava taustainformatsiooniga on mõeldud õppimaks tundma oliiviõlide ja palsamiäädika väga erinevaid maitsenüansse. Koolituse jooksul jagame retsepte kus ja koos millega nende toodete parimad maitsed väljenduvad.
Praktiliseks osaks on degustatsioon koos maitsestamise õpetusega.
Kestab 2,5 tundi
Hind ühele - 38€
Eestis valmistatakse väga erinevaid värskelt pressitud mahlast kääritatud jooke: viinamarjaveini, puuvilja- ja marjaveini ning siidreid. Tootja võib mahla kääritamise teha täiesti looduslikul ja loomulikul moel või jooki manipuleerida kõikvõimalike lisanditega. Hea lõhnade ja maitsete tundja tajub ära nii mahlale liigselt lisatud vee, kui võimalikud maitseained. Milline peab olema hea eesti veini lõhn ja maitse? Kust läheb hea maitse piir? Kas kvaliteedihüpe mida kõik ootame, on saabumas või siiski mitte?
Degustatsioonil on veinid ja siidrid toorme päritolu järgi jagatud omaette kategooriatesse ja hindamine toimub nende gruppide kaupa, kokkuvõttena koostatakse ühine punktitabel. 
Tule ja anna oma hinnang eesti ametlikele ja katsejärgus jookidele!
Kestab 2,5 tundi
Hind ühele - 38€
Jätkukursus pöörab tähelepanu kõige tähtsamatele veinipiirkondadele ja selgitab, miks nendest veinidest on saanud globaalsed kuulsused. Üks neist tähtsatest on Bordeaux ja koolituse jooksul räägime täpsemalt sealsetest veinistiilidest, tootmise tehnoloogilistest omapäradest ja detailidest mis mõjutavad veini saamist. Veel teeme lihtsalt selgeks selle piirkonna keeruliseks aetud kvaliteediklassifikatsiooni. Teine staar-veinide teema tuleb uuest maailmast.
Lõpuks võtame teemaks kliima, millest saab alguse veini aastakäikude erinevus, sest head ja halvad aastad mõjutavad hiljem veini käekäiku ja vanust.
Võrdlev degustatsioon.
Kestab 2,5 tundi
Hind ühele - 38€
Hea toidu kõrvale sobiliku veini leidmine on teema millega puutub kokku igaüks. Miks üks või teine vein teatud toiduga kokku sobib, on kursuse põhiteema.
Degustatsioon toimub koos veinide ja toiduga ning lõpptulemusena leitakse parimad maitsekombinatsioonid.
Kursus sobib neile, kel huvi või tööalane kohustus leida üles head koosmaitsed.
Kestab 2,5 tundi
Kangestatud veinide iseloomud sõltuvad tootmisregioonist ja viinamarjasortidest mida kasutatakse. Lisaks erineb kardinaalselt nende valmistamise tehnoloogia: portveinid arenevad tammevaatides, madeirad läbivad hapniku abil keeruka muutumisprotsessi ja šerrid ootavad ära omapärase pärmseene tegevuse. Koolitusel räägime nende veinide tootmise piirkondadest ja võrdleme maitseid.
Kestab 2,5 tundi
Hind ühele - 35€
Õigetesse vahuveinide saadakse uhke mullilisus läbi loomuliku käärimise. Samas on ka tooteid milles balloonigaas. Koolituse jooksul võrdleme neid. Teemade hulgas räägime veel piirkondlikest viinamarjasortidest ja tehnoloogilistest omapäradest vahuveini tootmisel. 
Võrdlev degustatsioon.
Kestab 2,5 tundi
Hind ühele - 38€
Hind kahele - 65€
Osta siit:​ https://veinikingitus.ee/kategooria/veinikursused/ 



veiniõhtu "Veinitarkade klubi"  - Põnev mäng koos veini ja hea seltskonnaga.

Itaalia - Veinid, piirkonnad, ja sobitamine toitudega 
 

JOOGIETIKETT PRAKTIKAS - "ETIKETT JA KÄITUMINE"

VIINAMARJASORDID, NENDE MAITSEERINEVUSED 
 
Valpolicella - Itaalia viie veinioru saladus. Mõnusast marjasusest kuni täidlase Amarone'ni.

  

 




Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net