sun
mon
tue
wed
thu
fri
sat
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
  • 05 Oct 19:00 - 19:30
    15 minutit veinitarkust VEINIPUDELI PLASTIK, KLAAS VÕI KORGIPUU KORK

    Lühike veebikoolitus neile, kes asuvad avastama veinide maailma. Kork, kui veini kaitsja omab mitme aspektiga tähendust: kas veini saab hoida; kuidas elegantselt avada enne serveerimist, kas mõjutab maitset, kas hoiab võõrad mikro-organismid eemal, kas näitab kvaliteeti jne. Lisaks emotsionaalne aspekt: odav versus kallis.


    Kestab 15-25 minutit

    Internet
  • 14 Oct 18:00 - 20:30
    Põnev veinide maailm 1 osa (Hariv veinikursus)

    KURSUS ON VÄLJA MÜÜDUD, VABU KOHTI EI OLE.

    TALLINN - Koht Hotell L'Ermitage konverentsiruum, Toompuiestee 19 Tallinn.
  • 15 Oct 19:00 - 24:00
    Tellitud Veiniõhtu
  • 21 Oct 19:00 - 21:00
    Põnev veinide maailm 2 osa Bordeaux

    Veinikursus

    TALLINN - Hotell L'Ermitage konverentsiruum, Toompuiestee 19 Tallinn.
  • 22 Oct 19:00 - 21:30
    Kokteilid, koolitus ja töötuba kümnete maitsetega

    KURSUS ON VÄLJA MÜÜDUD, VABU KOHTI EI OLE. Kokteilikool -Järmine toimub 13 november 2021 (vt. novembrikuud)

    TARTU - Veinimaailm, Fortuuna 1, Tartu
  • 23 Oct 19:00 - 21:30
    Veini ja toidu kokkusobitamine

    Veinikursus

    Veinimaailm, Fortuuna 1, Tartu
  • 30 Oct 19:00 - 21:00
    Viinamarjadest Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

    Veinikursus

    Tartu - Veinimaailm, Fortuuna 1

15 minutit veinitarkust VEINIPUDELI PLASTIK, KLAAS VÕI KORGIPUU KORK

Internetikursus

05 Oct
19:00 - 19:30

Internet

15 minutit veinitarkust  VEINIPUDELI PLASTIK, KLAAS VÕI KORGIPUU KORK

15 minutit veinitarkust VEINIPUDELI PLASTIK, KLAAS VÕI KORGIPUU KORK

Lühike veebikoolitus neile, kes asuvad avastama veinide maailma. Kork, kui veini kaitsja omab mitme aspektiga tähendust: kas veini saab hoida; kuidas elegantselt avada enne serveerimist, kas mõjutab maitset, kas hoiab võõrad mikro-organismid eemal, kas näitab kvaliteeti jne. Lisaks emotsionaalne aspekt: odav versus kallis.

Kestab 15-25 minutit

Link WEB'i ikoolituseks saadetakse osalejatele.

Hind - 18€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

 

Põnev veinide maailm 2 osa Bordeaux

Veinikursus

21 Oct
19:00 - 21:00

TALLINN - Hotell L'Ermitage konverentsiruum, Toompuiestee 19 Tallinn.

Põnev veinide maailm 2 osa Bordeaux

Põnev veinide maailm 2 osa Bordeaux

Esimene jätkukursus pöörab tähelepanu Prantsusmaa kõige tähtsamale veinipiirkonnale ja selgitab, miks Bordeaux veinidest on saanud globaalsed kuulsused. Koolituse jooksul räägime täpsemalt sealsetest veinistiilidest, tootmise tehnoloogilistest omapäradest ja detailidest mis mõjutavad veini saamist. Veel teeme lihtsalt selgeks selle piirkonna keerulisena näiva kvaliteediklassifikatsiooni. Lisaks võtame teemaks kliima, millest saab alguse veini aastakäikude erinevus, sest head ja halvad aastad mõjutavad hiljem veini käekäiku ja vanust. Võrdlev degustatsioon. .

Võrdlev degustatsioon.

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

Veini ja toidu kokkusobitamine

Vein ja toit

23 Oct
19:00 - 21:30

Veinimaailm, Fortuuna 1, Tartu

Veini ja Toidu Kokkusobitamine

Veini ja Toidu Kokkusobitamine

Hea toidu kõrvale sobiliku veini leidmine on teema millega puutub kokku igaüks. Miks üks või teine vein teatud toiduga kokku sobib, on kursuse põhiteema.

Degustatsioon toimub koos veinide ja toiduga ning lõpptulemusena leitakse parimad maitsekombinatsioonid.

Kursus sobib neile, kel huvi või tööalane kohustus leida üles head koosmaitsed.

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

Viinamarjadest Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

Veinikursus

30 Oct
19:00 - 21:00

Tartu - Veinimaailm, Fortuuna 1

Veinikursus - (Kodu) Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

Veinikursus - (Kodu) Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

Eestis valmistatakse väga erinevaid värskelt pressitud mahlast kääritatud jooke: viinamarjaveini, puuvilja- ja marjaveini ning siidreid. Tootja võib mahla kääritamise teha täiesti looduslikul ja loomulikul moel või jooki manipuleerida kõikvõimalike lisanditega. Hea lõhnade ja maitsete tundja tajub ära nii mahlale liigselt lisatud vee, kui võimalikud maitseained. Milline peab olema hea eesti veini lõhn ja maitse? Kust läheb hea maitse piir? Kas kvaliteedihüpe mida kõik ootame, on saabumas või siiski mitte?
Degustatsioonil on veinid ja siidrid toorme päritolu järgi jagatud omaette kategooriatesse ja hindamine toimub nende gruppide kaupa, kokkuvõttena koostatakse ühine punktitabel. Tule ja anna oma hinnang eesti ametlikele ja katsejärgus jookidele!
Võrdlev degustatsioon.
Kestab 2,5 tundi 
Hind ühele - 45€ Hind kahele - 75€

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

Veinikursus
Oct 21
Põnev veinide maailm 2 osa Bordeaux

Veinikursus

19:00 - 21:00 TALLINN - Hotell L'Ermitage konverentsiruum, Toompuiestee 19 Tallinn.
Kokteilikool
Oct 22
Kokteilid, koolitus ja töötuba kümnete maitsetega

KURSUS ON VÄLJA MÜÜDUD, VABU KOHTI EI OLE. Kokteilikool -Järmine toimub 13 november 2021 (vt. novembrikuud)

19:00 - 21:30 TARTU - Veinimaailm, Fortuuna 1, Tartu
Vein ja toit
Oct 23
Veini ja toidu kokkusobitamine

Veinikursus

19:00 - 21:30 Veinimaailm, Fortuuna 1, Tartu
Veinikursus
Oct 30
Viinamarjadest Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

Veinikursus

19:00 - 21:00 Tartu - Veinimaailm, Fortuuna 1

Põnev veinide maailm 2 osa Bordeaux

Veinikursus

21 Oct
19:00 - 21:00

TALLINN - Hotell L'Ermitage konverentsiruum, Toompuiestee 19 Tallinn.

Põnev veinide maailm 2 osa Bordeaux

Põnev veinide maailm 2 osa Bordeaux

Esimene jätkukursus pöörab tähelepanu Prantsusmaa kõige tähtsamale veinipiirkonnale ja selgitab, miks Bordeaux veinidest on saanud globaalsed kuulsused. Koolituse jooksul räägime täpsemalt sealsetest veinistiilidest, tootmise tehnoloogilistest omapäradest ja detailidest mis mõjutavad veini saamist. Veel teeme lihtsalt selgeks selle piirkonna keerulisena näiva kvaliteediklassifikatsiooni. Lisaks võtame teemaks kliima, millest saab alguse veini aastakäikude erinevus, sest head ja halvad aastad mõjutavad hiljem veini käekäiku ja vanust. Võrdlev degustatsioon. .

Võrdlev degustatsioon.

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

Veini ja toidu kokkusobitamine

Vein ja toit

23 Oct
19:00 - 21:30

Veinimaailm, Fortuuna 1, Tartu

Veini ja Toidu Kokkusobitamine

Veini ja Toidu Kokkusobitamine

Hea toidu kõrvale sobiliku veini leidmine on teema millega puutub kokku igaüks. Miks üks või teine vein teatud toiduga kokku sobib, on kursuse põhiteema.

Degustatsioon toimub koos veinide ja toiduga ning lõpptulemusena leitakse parimad maitsekombinatsioonid.

Kursus sobib neile, kel huvi või tööalane kohustus leida üles head koosmaitsed.

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

Viinamarjadest Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

Veinikursus

30 Oct
19:00 - 21:00

Tartu - Veinimaailm, Fortuuna 1

Veinikursus - (Kodu) Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

Veinikursus - (Kodu) Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

Eestis valmistatakse väga erinevaid värskelt pressitud mahlast kääritatud jooke: viinamarjaveini, puuvilja- ja marjaveini ning siidreid. Tootja võib mahla kääritamise teha täiesti looduslikul ja loomulikul moel või jooki manipuleerida kõikvõimalike lisanditega. Hea lõhnade ja maitsete tundja tajub ära nii mahlale liigselt lisatud vee, kui võimalikud maitseained. Milline peab olema hea eesti veini lõhn ja maitse? Kust läheb hea maitse piir? Kas kvaliteedihüpe mida kõik ootame, on saabumas või siiski mitte?
Degustatsioonil on veinid ja siidrid toorme päritolu järgi jagatud omaette kategooriatesse ja hindamine toimub nende gruppide kaupa, kokkuvõttena koostatakse ühine punktitabel. Tule ja anna oma hinnang eesti ametlikele ja katsejärgus jookidele!
Võrdlev degustatsioon.
Kestab 2,5 tundi 
Hind ühele - 45€ Hind kahele - 75€

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN


 

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net