
Joogikursus - töötuba: TEKIILA-MAAILM, agaav ja Mehhiko - TEKIILA JA SELLE KOKTEILID
Agaav on joogi valmistamise toormena eriline. Omapärane kasvatusmeetod ja teistsugune küpsetamine on tulevase joogi stardipunktiks. Mehhiko tekiila kasvav populaarsus maailmas on tõstnud kokteilisõprade üllatuseks kuulsa margarita hinda mõnusates puhkekeskustes ning baarikappe varustavates poodides. Miks? Sest tekiila on paljude huvitavate kokteilide põhikomponent.
Koolituse töötoas tutvutakse kokteili valmistamise põhireeglitega ja osaleja valmistab tekiila-kokteilid jälgides traditsioonilisi retsepte.
Kursuse kestvus 2 tundi
Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT
Osta kursus SIIT
Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT
Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN


